Stilte voor de storm

[Stilte]

De tijd vliegt! Vorig jaar heb ik niets anders gedaan dan afwachten tot mijn appartement klaar zou zijn en het duurde eindeloos lang. In oktober, november en december heb ik dan respectievelijk gecontroleerd of alles goed was (als je het aan de bouwheer zou vragen, waarschijnlijk tot vervelens toe), laminaat gelegd met mijn papa en mijn oom (ok, zij deden het meeste werk), en geverfd met mijn mama (ook hier heeft mijn mama het geweldigste werk verricht).

Ik ben dan drie dagen voor nieuwjaar verhuisd, want ik moest en zou oudjaar in mijn appartement vieren. En het was goed!

En dan, voor je het weet, is het opeens augustus en heb je 9 maanden niets meer op je blog gezet. Auw! Oeps! Sorry? Ik heb natuurlijk niet stilgezeten. Integendeel, ik heb zoveel kaartjes gemaakt dat ik van de helft vergeten ben foto’s te trekken. Maar de foto’s die ik heb, zal ik deze week nog updaten in een nieuwe galerij voor 2014. Het scrapbooken is even op de achtergrond verdwenen, maar dat doe ik zo graag, dus dat pik ik binnenkort terug op.

Maar nu heb ik echt een absoluut geweldige reden om terug een bericht de wereld in te sturen! Ik ga namelijk op een homemade markt staan op de Zomerwei in Diepenbeek. Ik duim volop voor mooi weer en als ik daar niet mee bezig ben, ben ik natuurlijk kaartjes aan het maken. Nog twee dagen en het is al zover. Dus veel langer gaat dit bericht niet worden, want er liggen nog half afgewerkte kaartjes op mij te wachten!

Groetjes,

Vicky

 

Geplaatst in In real life Getagd met ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*