Stempels + kleuren

Enkele van de aanwinsten van de Hobbybeurs enkele weken geleden waren drie stempels om in te kleuren. Ik heb er toen onmiddellijk eentje uitgeprobeerd. Natuurlijk wou ik de andere ook testen, dus heb ik nog enkele kaartjes gemaakt.

Ik heb eerst beide afbeeldingen gestempeld en ingekleurd – dat gebeurde eigenlijk vorige week al. Nu heb ik deze afbeeldingen dan gebruikt in twee kaartjes:

2014-10-05 09.43.13

Het eerste kaartje is een gewone witte wenskaart, met verschillende soorten patroonpapier. Voor witte tekst heb ik een soort verfpen met fijne tip, maar deze is niet ideaal. Soms komt er teveel verf ineens uit (ouch) en soms pakt de verf niet goed op patroonpapier. Dan moet ik er twee keer overgaan, maar dan zijn de letters natuurlijk niet meer zo mooi afgelijnd. Ik had ooit gewoon een witte rollerball-pen, maar die schreef heel slecht. Conclusie: daar moet ik nog eens naar op zoek gaan!

2014-10-05 13.16.20

Het tweede kaartje is van kraft papier (ook van de Hobbybeurs). De achtergrond heb ik zelf gemaakt met een bolletjes-stempel en embossing resist. Het gele midden van elke bloem heb ik opgesmukt met stickles glittergel.

Welk olifantje vinden jullie het leukst?

Geplaatst in Kaartjes
3 reacties op “Stempels + kleuren
  1. Castro Godelieve zegt:

    Ik vind die met de enveloppe het mooiste!

  2. Karolien zegt:

    Als ik echt moet kiezen, met de bloemetjes.

  3. Christel zegt:

    Ik vind ze alle 2 mooi, kiezen is voor mij te moeilijk ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*