Hybride kaartje: “Hoera, een jongen!”

Mijn collectie papier en bijbehorende spulletjes is helemaal niet voorzien van veel babyroze of babyblauw, dus om een geboortekaartje te maken, moest ik mijn inspiratie elders gaan zoeken. Op mijn computer staat een gigantische folder (ongeveer 20 gigabyte) met digitale scrapbook-elementen. Deze gebruik ik niet meer veel, want digitaal scrapbooken is nog steeds achter de computer zitten en dat doe ik al te veel. Geef mij maar de rommel van papiersnippers, lijm en stempelinkt!

Maar zo af en toe blijkt die folder toch nog handig te zijn. Dit keer had ik een aantal elementen uitgeprint van de Fly Boy-kit van freedigitalscrapbooking.com. De heuvels heb ik langs de rand uitgeknipt en de andere elementen met een wit boordje. Alles mooi op een kaartje geordend, vastgelijmd of met pop-dots bevestigd, beetje tekst bij geschreven en voila!

2013-09-27-21.18.03.jpg

Materiaal: witte kaart (Wibra), digitale kit Fly Boy (freedigitalscrapbooking.com), blauwe pen (.88 Stabilo)

 

 

Geplaatst in Digitaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*