Hobbybeurs + kaartje

Afgelopen vrijdag heb ik me uitgeleefd op het Hobby Creatief Salon in Hasselt.  Hier zie je een foto van alle koopjes die ik gedaan heb:

2014-09-20 15.09.16

Nu ik alle benodigdheden heb voor heat embossing, kijk ik er heel erg naar uit om dit te proberen. Maar ik ben eerst aan de slag gegaan met mijn nieuwe stempels. Mijn kaartjes zijn meestal strak, maar deze stempels met olifantjes waren zóó schattig dat ik niet kon kiezen en er drie heb gekocht.

Ik heb dan ook meteen een kaartje gemaakt met één van deze stempels:

2014-09-21 14.11.31

Ik stempelde met Stazon® op dik glad tekenpapier. Dit gaf een heel goed effect. Daarna liet ik de inkt even drogen en heb ik de tekening ingekleurd. Ik gebruikte gewone kleurpotloden, met wat donkerdere tinten voor de schaduwen. Ik gebruik Staedtler kleurpotloden, die ik al even heb liggen, maar op glad papier geven ze niet zoveel kleur af, dus het duurde wel even eer ik mooie volle kleuren had. Als je wat harder erop duwt, heb je ook meteen een opvallende streep, dus om alles effen te krijgen was niet zo gemakkelijk.

Op het einde ben ik over elk kleurvlak met mijn Copic Blending Marker (nummertje 0) gegaan, zodat de potloodlijntjes wat weggevaagd werden. Het papier op de achtergrond is van We R Memory Keepers (Winter Frost 6″ x 6″ blok).

Conclusie: stempels om in te kleuren – ik ben fan!

Geplaatst in Geïnspireerd door, Kaartjes Getagd met ,
3 reacties op “Hobbybeurs + kaartje
 1. Castro Godelieve zegt:

  Dag Vicky

  Je heb goed gekozen op de beurs ,dat gaan weeral toffe kaartjes worden.
  Doe zo verder met je leuke hobby.
  Groetjes
  Moeke

 2. Karolien zegt:

  Oh, wat is het leuk geworden!! Jammer dat Loes net jarig is geweest… :-)

1 Pings/Trackbacks op "Hobbybeurs + kaartje"
 1. […] van de Hobbybeurs enkele weken geleden waren drie stempels om in te kleuren. Ik heb er toen onmiddellijk eentje uitgeprobeerd. Natuurlijk wou ik de andere ook testen, dus heb ik nog enkele kaartjes […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*