Door de jaren heen – paradigmaverschuiving

Paradigmaverschuiving is een groot woord (7 lettergrepen, 21 letters) om een dramatische revolutie in de wetenschap aan te geven. Je weet wel: de aarde is een bol (technisch gezien een sferoïde), de aarde draait rond de zon en niet andersom, …

Je hoort het ook wel eens terugkomen wanneer je persoonlijke leven plotseling volledig verandert door een inzicht of ontdekking. Dat gebeurde met mij in augustus 2007, in mijn studententijd, toen ik op een avond wat aan het surfen was op het internet (om niet aan mijn thesis te moeten werken, je weet wel hoe dat gaat). Ik weet niet meer hoe ik er op uit ben gekomen, wat ik ervoor aan het doen was, wat voor weer het was of welke kleren ik aan had. Maar ik weet wel nog wat er gebeurd is nádat ik op digitalscrapbookplace.com terecht kwam. Mijn mond is opengevallen en ik heb uren gehypnotiseerd verder zitten zoeken naar alles wat ik kon vinden op het internet over scrapbooking.

Waarom had ik nog nooit eerder over scrapbooking gehoord??? Hoe geweldig cool was deze hobby wel niet???

En zo was ik vertrokken… Mijn allereerste digitale lay-out:

TipiTogether.jpg

 

Geplaatst in Door de jaren heen Getagd met

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*