Aan de slag met scraps 1

Ik geef het toe – net zoals iedereen koop ik ook veel te graag nieuwe zaken. Maar ik kan ook geen oude stukjes papier of overgebleven stickers of embellishments weggooien. Dus in navolging van initiatieven zoals Scrap Your Stash ga ik nu ook aan de slag met mijn restjes.

Om te beginnen heb ik alle restjes bij een gezocht en in meerdere dozen gesorteerd. Voorlopig op grootte, maar misschien dat dat in de toekomst nog verandert. Dan ben ik inspiratie gaan zoeken op Pinterest. Het originele idee waar ik mee speelde is het uiteindelijk helemaal niet geworden, want ik kwam iets anders tegen – deze kaart met stof als materiaal:

Ideaal om verschillende soorten papier in dezelfde tinten op te gebruiken. Dit is het uiteindelijke resultaat:

verjaardagskaartjes met scraps, copyright Vicky Pagnaer

Materiaal: voorgevouwde kaarten en enveloppen (Zeeman), bedrukt papier (Marianne Design), stempels (Katie Pertiet sentiments circle by Autumn Leaves)

Geplaatst in Aan de slag met scraps Getagd met

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*